zondag 16 december 2007

Inpakken (en wegwezen!)...

Lieve allemaal,

Dank voor al jullie lieve en warme berichtjes (ook die via email zijn binnengekomen toen de ‘reactie’ butten nog niet aktief was)!! Zo fijn om te lezen allemaal. Heerlijk. Wat hebben wij het toch goed! En wat een heerlijk fijn gevoel om te weten dat ons dochtertje ook jullie allemaal dadelijk om zich heen zal hebben, dat ze dat allemaal nog gaat ervaren.

..Nog twee daagjes en we gaan vertrekken naar Lesotho. Erg spannend.

Wij zullen a.s. dinsdagavond vliegen van Amsterdam naar Frankfurt, vanaf daar overstappen op een nachtvlucht naar Johannesburg, en vanuit daar weer in een miniscul (spannend) vliegtuigje naar Maseru, de hoofdstad van Lesotho.
LH 4683 18 december Amsterdam-Frankfurt 19.35-20.45 uur
LH 572 18 december Frankfurt-Johannesburg 22.40-10.00 uur (=volgende dag)
SA 8058 19 december Johannesburg-Maseru 13.20-14.30 uur
Terugreis info volgt nog.

Een dag na aankomst (donderdag) zullen wij onze dochter dan voor het eerst ontmoeten. Zodra ik dit schrijf slaat de buikpijn al weer toe. Thuis wijkt haar foto niet van onze zijde. Waar we zijn in huis, gaat haar fotootje mee. We zijn helemaal ‘verliefd’. En ze is echt zo lief en schattig om te zien. Zwijmel zwijmel in huize Kroes.

Vandaag wordt er ingepakt, zoals haar tandenborsteltje. Zo leuk, een roze met paarse kraaltjes er in. En kindertandpasta met Nijntje er op. Ik ben helemaal exited. Raymond heeft gisteren pantoffeltjes gekocht. Hele schattige in de vorm van witte poedeltjes met roze strikjes op de oortjes. Kan ze alvast aan Samui wennen.... Ja, we zijn gisteren gaan shoppen, en dat was errug leuk om te doen.

Wij moeten nog even uitzoeken hoeveel bagage we hebben, en hoeveel we mee mogen nemen. We gaan proberen nog zeker plek over te houden. En als het lukt, kunnen we nog wat spulletjes mee nemen om te schenken aan het kindertehuis aldaar.

Het is nog onduidelijk , waar men daar behoefte aan heeft. Sommige kindertehuizen lopen nl al overvol van de kleertjes. We zoeken het uit. En weten we het tijdig, dan plaatsen we dat op deze weblog. Wie weet, wil je nog wat kwijt en hebben wij er dan een goede bestemming voor. Mogelijk valt te denken aan kinderkleertjes, schoentjes, knuffels, praktische zaken zoals doekjes, slabbetjes en alles wat papa’s en mama’s nodig hebben om een kleine te verzorgen: het kindertehuis heeft dezelfde uitdagingen als met ieder ander kind ter wereld.

Het is natuurlijk kort dag, maar, het zal niet de laatste keer zijn dat we naar Lesotho gaan. Of iets zullen ondernemen voor de kinderen aldaar. We houden jullie op de hoogte.

Liefs, Mitzy en Raymond

5 opmerkingen:

stig zei

Lieve familie Kroes,

Eindelijk gaan jullie dan jullie dochter halen. Paddy en ik zullen aan jullie denken wanneer jullie daar de spannendste blind-date (nou niet helemaal) gaan hebben.

Kunnen jullie de foto van Joy al laten zien? Inscannen of zo?

Toi, toi, toi.

Tyscha en Paddy

Anoniem zei

Lieve Mitzy & Raymond,

Wat een verassing!

Ik heb veel aan jullie gedacht, zo van "hoe zou het met ze zijn?" en "zouden ze al meer weten en gehoord hebben over dat lieve kleine schatje? (grote schat)"

Geweldig nieuws!
Wat ben ik blij voor jullie en voor haar, jullie zijn fantastische ouders!

Goede reis en veel plezier met z'n 3tjes!

Liefs, Annelies

Anoniem zei

Ach wat fantastisch! Lieve Raymond en Mitzy wat geweldig! Een ECHT kerst-kindje! Ik hoop dat jullie alles daar voor de wind gaat, fijne feestdagen hebben, en dat jullie veilig (Durf ik het al te zeggen; Misschien al met z'n drietjes?!) terugkomen! Dikke Knuffel en Kus! Ik ben Super-Blij voor jullie! Carl

Anoniem zei

Hallo Raymond en Mitzy,

Dan nu toch eindelijl Joy ophalen. Ze heeft de ideale leeftijd! Kaylee is nu 3n1/2 maar was bijna 3 bij aankomst. Ze leren zo gauw. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan haar mogen beleven als ik hier van Kaylee. Succes in Lesotho

Groetjes Ditty en Kaylee
we hebben met elkaar gesproken op de reunie van K&T

Anoniem zei

Hi Mitzy & Raymond,

Namens de crew van eBenefits van harte gefeliciteerd!

Lang gewacht en nu snel afreizen naar Lesotho! Spannend, spannend, spannend.

Geniet met volle teugen! En Joy (geen toeval die naam!) komt in een heerlijk warm nest. Het is jullie gegund!

Michael