vrijdag 21 december 2007

Joy to the World....

Lieve Allemaal,

Vanuit een supertraag internetcafe sturen wij jullie met trots de eerste foto's van onze dochter Joy. Gisteren (donderdag) zijn we naar Leribe District, Hlotse (plaatsje) gereden. De weg was ok, de reis duurde 2 uur heen 2 uur terug en zodra je van de hoofdweg af was, sloeg de werkelijkheid hard toe: dit is een heel ander stukje wereld, maar dat zie je dan pas. Maar zowel op de hoofdweg als daarbuiten is het een zeldzaam mooi land met zeldzaam vriendelijke mensen.
We hebben maarweinig tijd om aan elkaar te wennen voordat wij terug vliegen. En er moet een hoop werk worden verzet: voor ons allemaal is het nieuw, spannend, geweldig, fijn en reuze-eng. Er zijn een aantal van jullie de weten hoe laat wij terug komen, en dat aantal zullen wij niet uitbreiden: we doen het lekker rustig aan.
Verdere info volgt nog, mogelijk vanavond. We hebben net onze eerste nacht achter de rug met een breeduit slapende Joy die het bed helemaal voor haarzelf wilde hebben..... Steeds een been, voet of elleboog die Joy slapend en zonder besef in ons gezicht duwde. Mitzy en ik zijn allebei helemaal verliefd, inclusief vlinders en dat angstig-spannende gevoel: het is voor iedereen heel bijzonder. Als vreemden ontmoeten we elkaar en als gezinnetje vertrekken we morgen. What a mindjob, vandaar ook de eerder gepubliceerde brief van de Stichting.
Dank jullie allemaal voor het meeleven, het meevoelen en jullie goede gedachten die we hier haast kunnen voelen. We houden erg veel van jullie allemaal, en van Joy nog veel meer. Ze is zo onvoorstelbaar mooi, lief en verbazingwekkend zelfstandig. Het is erg cliche, maar woorden schieten werkelijk tekort om uit te drukken wat wij voor Joy voelen......
Trotse Ndade en Mee Joy
(Papa en Mama van Joy).

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk om te lezen! en zo te zien hebben ze daar ook computers!

Alvast een goede reis.

Groeten,

Daniël

Anoniem zei

Lieve lieve Raymond en Mitzy,

Wat moet dat een onbeschrijfelijk mooi en rijk gevoel zijn geweest toen jullie Joy voor het eerst konden vasthouden. Wij hopen dat alles wat jullie ervan verwacht hadden is uitgekomen maar dan beter, mooier, leuker en bijzonderder.
We kunnen niet wachten om haar te ontmoeten en Eowyn vind het helemaal geweldig dat ze er straks een nieuw vriendinnetje bij heeft.
Hele voorspoedige terug reis gewenst met dit speciale mensje dat al haar vertrouwen in jullie stopt.

Veel liefs van Nienke, Hjalmar, Elana en Eowyn.

Anoniem zei

lieverds, met een nat toetsenbord van ontroering wens ik jullie heel veel geluk met dit mooie meisje. een betere 2de kans kan ze zich niet wensen. goede reis en ik hoop tot gauw, ze is altijd welkom in maarn, maar neem de tijd !
heeel veeel liefs, oma jom.

Anoniem zei

Jeetje daar wordt een mens nou helemaal stil van en ook in Berkel houden we het niet droog. Kippenvel.

EnJoy.............

Kus van de Borsboompjes en Samui

Anoniem zei

wat waanzinnig om te zien.
Maureen vindt dat ze er schattig uitziet. Tot gauw.
hele dikke kus van ons alle 5

Anoniem zei

Raymond en Mitzy,

Wat een achtbaan hé! Al die emoties die boven komen drijven. Geniet echt van deze daagjes en blijf onderweg rustig dan valt het voor Joy ook wel mee.

Veilige terugreis toegewenst,

Ditty en Kaylee

Anoniem zei

lieverds,
we zijn zo blij voor jullie dat je eindelijk je meisje vast kan houden! we zullen geduld hebben maar dat wordt wel heel moeilijk! kom maar lekker snel thuis en geniet van elkaar
dikke kus Renske Arnoud en Bas

Anoniem zei

Hallo Raymond en Mitzy,
Ik wilde jullie even feliciteren met jullie prachtige dochter. Ik heb vannochtend ontroerd jullie aankomst mogen zien op schiphol, terwijl jullie warm en liefdevol opgewacht werden door alle familie. wel even een glimp mogen opvangen van jullie prachtige meisje. wij waren er omdat Laura en Bob natuurlijk ook met hun 2 meisjes aankwamen en ik al meer contact met Laura heb gehad. Heb jullie vannochtend niet willen storen tijdens dit mooie moment vandaar dus maar even via de mail! Welkom thuis met Joy en ga lekker genieten van haar.
En een hele fijne feestdagen met z'n drietjes toegewenst.

groetjes
Natascha (van de lesotho lijst, nu nog wachtende totdat wij eindelijk mogen afreizen naar onze zoon Jordan, nu nog in Lesotho)
www.adoptiekindjeuitlesotho.web-log.nl

Anoniem zei

Hallo Raymond, Mitzy en Joy!

Wauw...krijg er helemaal kippenvel van! Wat fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat.
En ook vol bewondering de foto's bekeken.

Vanuit de flat, 7 hoog, hele mooie dagen toegewenst en geniet ervan!!!

Groetjes Lonneke en Scott.

Khahliso, Inne en Carla zei

Hallo Mitzy, Raymond en Joy,

Genieten, genieten en nog eens genieten is het advies. Wij zijn in januari teruggekomen met onze dochter Khahliso én wij hebben eigenlijk alleen maar genoten. Wat een voorrecht om voor ons meisje te mogen zorgen.

Groeten,
Carla Pelgrom
www.khahliso.web-log.nl

Anoniem zei

Hoi Familie,

Wat geweldig!! We hebben vol bewondering naar de foto's zitten kijken en wat is ze lief!! Geweldig dat ze eindelijk bij jullie. Terug in Nederland gaat het avontuur van het papa en mama zijn echt beginnen. Wij horen wel van jullie wanneer we haar in het echt mogen gaan verwelkomen.
Heel veel geluk met jullie Joy!!

Liefs van Jacq,Jack en Jeff